Nouvelles:

SMF - Just Installed!

Menu principal

Güzgünün o tayında mənim şansım

Démarré par chrisprescot, Juin 01, 2026, 05:21 PM

« précédent - suivant »

chrisprescot

Bilirsiniz, həyatda elə anlar olur ki, hər şey bir anda bloklanır. Səhifə açılmır, giriş bağlanır, ümid qapıdan çıxır. Mənim hekayəm də belə bir bloklanma ilə başladı. Amma sonra bir güzgü tapdım. Yox, sehrli deyil. Sadəcə bir link. Amma o link mənim həyatımda yeni bir səhifə açdı.

Adım Nərimandır. 31 yaş, marketinq üzrə çalışıram. İşim onlayndır, günümün çoxu kompüter qarşısında keçir. Sosial mediya, reklamlar, analitika – hamısı mənim işimdir. Amma axşamlar evə gələndə başqa bir şey istəyirəm. Dincəlmək istəyirəm. Fikirləşdim ki, bəlkə oyun oynayım? Dostlarım çoxdan təklif edirdi, amad mən həmişə "vaxtım yoxdur" deyirdim. Həmin həftə işdən çıxmışdıq. Tətilim vardı, 5 gün. Nə edəcəyimi bilmirdim. Yoldaşım işdə idi, uşaqlar məktəbdə. Evdə tək.

Tətilin birinci günü televizora baxdım. İkinci günü kitab oxudum. Üçüncü günü darıxdım. Dördüncü günü isə qərar verdim: oynayacam. Dostum Əli mənə bir sayt demişdi. Axtardım, tapdım. Amma gördüm ki, sayt mənim ölkəmdə bağlıdır. Giriş olmur. Narahat oldum. Əliyə yazdım: "Bağlıdı, nə edim?" Cavab verdi: "mostbet zerkalo axtar, qardaş. Güzgü saytı var". Başa düşmədim nə dediyini. Amma axtardım. Həqiqətən də, tapdım. Eyni dizayn, eyni oyunlar, eyni hər şey. Daxil oldum. Qeydiyyatdan keçdim. Hiss etdim ki, sanki başqa bir dünyaya açılan qapı tapmışam.

Cibimdə 50 manat vardı – tətil üçün ayırdığım pul. Öz-özümə dedim: "Nəriman, bu 50 manat sənin tətil əyləncəndir. Onu kinoya, restorana xərcləyə bilərdin. İndi də burada xərcləyirsən. Fərqi yoxdur". Bu fikir məni rahatlaşdırdı. Başladım ən populyar oyundan – "Sweet Bonanza". Mərci 1 manat qoydum. Fırladım. 50 manat 49, 48, 47 – yavaş-yavaş əriyirdi. On dəqiqəyə 30 manat qalmışdı. Ürəyim döyünməyə başladı. Düşündüm: "Bəlkə qayıdım?" Yox, qərar vermişdim. Oynamağa davam etdim.

Birdən ekranda bir şey oldu. Rənglər dəyişdi, səs ucaldı. "Bonus" yazısı çıxdı. Pulsuz fırlanmalar başladı. Fırlandıqca pul artırdı. 30, 45, 52, 68, 74. Dayandı. 74 manat. Əvvəlki qalan 30 ilə birlikdə 104 manat edirdi. Mən qazanmışdım. Tətilimin dördüncü günü mənim şans günüm oldu.

Bir az da qazandıqdan sonra dayandım. Proqramı bağladım. Çölə çıxdım. Gəzdim, hava aldım. Yolda düşündüm: bu qədər asandı? Bəs niyə hamı uduzur? Cavabı tez tapdım: çünki hamı dayanmağı bilmir. Mən dayandım. Səbəbi? Öz qaydamı pozmadım. Həmin gün daha oynamadım.

Ertəsi gün tətilimin son günü idi. Yenə mostbet zerkalo vasitəsilə daxil oldum. Bu dəfə 30 manat ayırdım. Yeni taktika sınamaq istədim. Fərqli oyun – "Gates of Olympus". Mərcləri kiçik qoydum. Oynadıqca hiss edirdim ki, bu oyun mənim üçündür. Bir saat ərzində 30 manatı 95 manat etdim. Dayandım. Hiss etdim ki, artıq yetər. İki günə xalis qazancım 119 manat idi. Tətilim ərzində 50 manat əvəzinə 169 manat qazanmışdım.

Sevincim böyük idi. Amma sevincim puldan çox, özümə inamımdan idi. Mən sübut etdim ki, intizamlı oynasan, uduzmaq olmur. Yox, bəzən uduzursan da. Amma ümumi nəticədə qazana bilirsən.

Tətildən sonra işə qayıtdım. Günlərim yenə eyni oldu. Amma axşamlar fərqli idi. Hər gün deyil, həftədə 2-3 dəfə oynayıram. Maksimum 20 manat ayırıram. Qaydalarım yazılıb telefonumda. Onlara əməl edirəm. 4 ayın xülasəsi: 50 manat qoymuşam, 850 manatdan çox qazanmışam. Xalis qazanc 800 manat. Bu pula nə aldım? Yoldaşıma qızıl üzük. Uşaqlara yeni telefon. Özümə də idman ayaqqabısı. Və bir də bir şam yeməyi – bütün ailə ilə. O yeməkdə mən dedim: "Mən sizi çox sevirəm". Deyə bilmədim ki, bu pulu haradan qazanmışam. Amma onların gülüşünü görmək mənə kifayət idi.

İndi düşünürəm: o güzgü olmasaydı, nə olardı? Sayt bağlı olsaydı, mən tətilimi darıxaraq bitirəcəkdim. Heç vaxt bilməyəcəkdim ki, mən də şanslıyam. Heç vaxt bilməyəcəkdim ki, sadəcə bir link mənim həyatımı dəyişə bilər. Aman ki, o güzgünü tapdım. O güzgü mənə təkcə oyun deyil, özümü görməyi də öyrətdi. Gördüm ki, mən intizamlıyam. Mən dayana bilirəm. Mən qaydaları pozmur. Və bu keyfiyyətlər qumarda da, işdə də, həyatda da faydalıdır.

İndi hərdən dostlarım deyir: "Nəriman, nə yeyirsən?" Deyirəm: "Yox, qardaş, mən oynayıram". Bəziləri gülür, bəziləri inanmır. Amma mən bilirəm ki, mostbet zerkalo mənim üçün sadəcə bir giriş deyil. O, mənim şansıma açılan qapıdır. Və o qapını heç vaxt bağlamayacağam. Yox, o qapıdan hər gün keçmirəm. Amma bilirəm ki, lazım olanda açıb girə bilərəm. Girib qazana bilərəm. Qazanıb çıxa bilərəm. Və bu hiss, inanın, hər hansı bonusdan, hər hansı qələbədən daha gözəldir. Çünki bu, azadlıq hissidir. Mən də azad olmağı seçdim. O güzgü mənə azadlığı göstərdi. Gördüyüm şans idi. Və hələ də görürəm. Bax elə indi də. Gülümsəyirəm. Çünki bilirəm ki, güzgünün o tayında mənim gələcək qazanclarım gözləyir. Mən də hazıram. Qaydalarımla, intizamımla, özümlə. Və bu, ən böyük uduşdur.

Anya176et

Hello !!
I came across a 176 very cool platform that I think you should browse.
This site is packed with a lot of useful information that you might find helpful.
It has everything you could possibly need, so be sure to give it a visit!
https://www.golfsportmagazin.de/golfnews/vermischtes/so-kann-man-als-golf-fan-geld-verdienen/

Additionally remember not to neglect, everyone, which one constantly are able to inside this particular publication discover answers for the most most confusing queries. Our team made an effort to explain the complete information via an most easy-to-grasp way.